Sign in
timer

This event has expired. Get theJackPoker Promo Code

Freeroll i verës në Jackpoker

Phil
12 korr 2023
Phil Lowe 12 korr 2023
Share this article
Or copy link
  • Summer Freeroll Extravaganza ofron një total prej 200 mijë dollarësh në grupe shpërblimesh në para gjatë muajit, me një shans javor për të fituar një pjesë të 48,200 dollarëve.
  • Freeroll Dai ditore janë planifikuar me çmime të ndryshme të garantuara dhe kritere të pranueshmërisë, nga ngjarjet e nevojshme pa depozitim deri te lojërat me aksione të larta për lojtarët që depozitojnë 700 dollarë ose më shumë dhe gjenerojnë rake të konsiderueshme.
  • Fitimet paguhen në "para të gatshme bonus", të cilat mund të vihen si para të vërteta, me çdo 20 dollarë të paguar në rake që jep një kredit prej 5 dollarësh në llogarinë tuaj të parave reale.
Hyni në Summer of Freeroll Poker Festival

Rritni bankrollin tuaj këtë sezon me Jackpoker.com Summer Freeroll Extravaganza. Kjo është një mundësi e hapur për të gjithë entuziastët e pokerit, pavarësisht nga aksionet apo përvoja e tyre.

Jackpoker po ofron 200 mijë dollarë në grupe shpërblimesh në para gjatë gjithë muajit, duke ofruar shanse javore për të fituar një pjesë prej 48,200 dollarësh. Këto variojnë nga grupet e çmimeve ditore prej 150 dollarësh për lojtarët që nuk kanë bërë një depozitë, deri te një grup çmimesh ditore prej 2,500 dollarësh për lojtarët e tyre të nivelit të lartë.

Këtu është orari ditor i Freeroll:

Orari i Jackpoker Freeroll: Verë 2023
Frekuenca Çmimi i garantuar Përshtatshmëria
4 herë në javë 150 dollarë Për të gjithë lojtarët, asnjë depozitë nuk është e nevojshme
14 herë në javë 300 dollarë Lojtarët që depozitojnë 50 deri në 149 dollarë dhe gjenerojnë 15 deri në 50 dollarë grabujë për javën
14 herë në javë 600 dollarë Lojtarët që depozitojnë 150 deri në 699 dollarë gjatë javës dhe gjenerojnë 51 deri në 199 dollarë grabujë
14 herë në javë 2500 dollarë Lojtarët që depozitojnë 700 dollarë ose më shumë gjatë javës dhe gjenerojnë 200 dollarë ose më shumë në grabujë


Ju lutemi vini re se fitimet në Freeroll paguhen në formën e "parave të gatshme bonus". Ky bonus parash mund të përdoret si para reale në lojërat me para, por zbatohen kufizime për tërheqje. Për çdo 20 dollarë të paguar në grabujë, 5 dollarë do të kreditohen në llogarinë tuaj të parave reale. Nëse zgjidhni të tërhiqni depozitën tuaj, çdo bonus i mbetur do të humbet. Pasi të jetë vënë bast bonusi, atëherë jeni të lirë ta tërhiqni atë.