Sign in

JackPoker Spring Quests 2023 - Udhëzuesi juaj përfundimtar për të fituar Big

Phil
11 maj 2023
Phil Lowe 11 maj 2023
Share this article
Or copy link
 • JackPoker është shtëpia e promovimeve ekskluzive
 • Luaj poker online këtë muaj për të fituar shpërblime të mëdha
 • Ende për t'u regjistruar? Përdorni kodin promovues JackPoker NE WBO NUS për të marrë bonus prej $1000!
 • Maj 2023 Jack Spring Quests
 • Shpërblime për lojërat me para në dorë
 • Shpërblime për kërkimet e turneut
 • Shpërblime për kërkimet e kazinosë
 • Shpërblime totale
Jack-Poker.com është parajsa e lojtarëve të pokerit! Kjo faqe online e pokerit i ka dhënë gjithmonë përparësi lojtarëve të saj, duke ofruar promovime fitimprurëse dhe duke përmirësuar vazhdimisht platformën e saj.

With një premtim për të përputhur çdo çip të blerë, JackPoker po ripërcakton skenën e pokerit. Oferta më e fundit, Jack Spring Quests, synon t'u ofrojë lojtarëve të saj vlerë të jashtëzakonshme, me potencialin për mijëra shpërblime për lojtar!

Maj 2023 Jack Spring Quests

Duke vazhduar deri më 31 maj 2023, Jack Spring Quests ofron kohë të mjaftueshme për entuziastët e pokerit që të angazhohen dhe të përfundojnë kërkimet. Promovimi ndahet në tre kategori: lojëra me para në dorë, turne dhe lojëra kazino. Secili ka tre nivele kompleksiteti: i lehtë, i mesëm dhe i vështirë. Lojtarët mund të fitojnë shpërblime për çdo kërkim, nivel dhe kategori të përfunduar. Një shpërblim i veçantë i pret ata që plotësojnë të tre kategoritë.

Kërkimet janë të hapura për të gjithë lojtarët e regjistruar. Nëse nuk jeni bashkuar ende, përdorni kodin promovues të Jack Poker NEWBONUS kur hapni një llogari për të marrë bonusin më të mirë të mirëseardhjes në dispozicion.

Kodi NEWBONUS lejon lojtarët e rinj të marrin bonus deri në $1000 kur regjistrohen dhe bëjnë një depozitë.

Pasi të keni regjistruar dhe shkarkuar softuerin JackPoker , klikoni butonin Quests në shiritin e navigimit të lobit për të hyrë në një kërkim.

Shpërblime për lojërat me para në dorë

Shpërblimet ndahen në tre nivele: të lehta, të mesme dhe të vështira. Përfundimi i të gjitha kërkimeve të lojërave me para të lehta do të rrisë llogarinë tuaj JackPoker me 30 dollarë.

Kërkimet e mesme do t'ju japin një rritje prej 98 dollarësh, ndërsa nëse luani të gjitha kërkimet e lojërave të vështira me para, mund të fitoni 400 dollarë.

Nëse i përfundoni të gjitha kërkimet në të tre nivelet, do të siguroni një vend në një turne Flip Out të garantuar prej 30,000$!

Niveli
Shpërblim për sfidë
Shpërblim për përfundimin e nivelit
Lehtë 5 dollarë 15 dollarë
E mesme 12 dollarë 50 dollarë
E vështirë 50 dollarë 200 dollarë

Shpërblime për kërkimet e turneut

Kërkimet e Jack Spring në Jack-Poker.com shtrihen edhe për lojtarët e turneut me shumë tavolina. Përfundimi i çdo kërkimi të lehtë ju fiton 16 dollarë, dhe plotësimi i të gjithë nivelit do t'ju fitojë 20 dollarë shtesë.

Kërkimet e mesme ofrojnë 90 dollarë për detyrë dhe 80 dollarë shtesë për përfundimin e nivelit.

Kërkimet e vështira ofrojnë 230 dollarë për kërkim dhe 160 dollarë shtesë për të përfunduar të gjitha.

Plotësoni të tre nivelet dhe fitoni një biletë falas për një ngjarje të garantuar prej 20,000 dollarë!

Niveli
Shpërblim për sfidë
Shpërblim për përfundimin e nivelit
Lehtë 16 dollarë 20 dollarë
E mesme 90 dollarë 80 dollarë
E vështirë 230 dollarë 160 dollarë

Shpërblime për kërkimet e kazinosë

Lojtarët e kazinosë gjithashtu mund të fitojnë deri në 2040 rrotullime falas duke përfunduar të tre nivelet e kërkimeve të kazinosë.

Përfundimi i niveleve të lehta, të mesme dhe të vështira ju fiton respektivisht 120, 300 dhe 1,020 rrotullime falas.

Nëse i plotësoni të tre nivelet, JackPoker do t'ju japë 1020 rrotullime shtesë falas!

Niveli
Shpërblim për sfidë
Shpërblim për përfundimin e nivelit
Lehtë 20 rrotullime falas 60 rrotullime falas
E mesme 40 rrotullime falas 180 rrotullime falas
E vështirë 100 rrotullime falas 300 rrotullime falas

Shpërblime totale

Plotësoni të tre nivelet në të tre kategoritë për të marrë:

 • 1,124 dollarë para të gatshme
 • 2040 rrotullime falas
 • Një biletë falas për një turne 30,000 dollarësh Flip Out
 • Një biletë falas për një turne 20,000 dollarë të garantuar
 • Qasje në një ngjarje të veçantë vetëm me ftesë

Jack-Poker është shtëpia e një numri turnesh dhe promovimesh ekskluzive, me para të mëdha për t'u fituar çdo javë.

Lojtarët kanë kohë deri më 31 maj për t'u përfshirë with Jack Spring Quests. Nëse nuk jeni regjistruar ende, mos harroni të përdorni Referimin / Kodin Promocional NEWBONUS kur regjistroheni!