Sign in

Luajtja e pokerit me kartën МИР : Dhomat e pokerit të kartave МИР ofrohen sot

Site
09 nën 2023
Site Editor 09 nën 2023
Share this article
Or copy link
 • Mësoni për të luajtur poker me kartën МИР
 • JackPoker është dhoma kryesore e pokerit që lejon lojtarët të depozitojnë në sistemin e pagesave МИР
Përdorni kartën Mir në faqen e Jackpoker Poker
 • Sistemi i pagesave МИР
 • Sfidat me Kartat МИР
 • Marrja dhe financimi i një karte МИР
 • Depozitimi në një dhomë pokeri me një kartë МИР
 • Tërheqjet e kartës МИР
Për entuziastët rusë të pokerit që kërkojnë të angazhohen në lojëra online, disa dhoma të njohura poker pranojnë sistemin e pagesave МИР . Kjo i lejon lojtarët të menaxhojnë me lehtësi fondet e tyre, si për depozita ashtu edhe për tërheqje, duke përdorur kartën e tyre МИР .

Jack-Poker.com është dhoma kryesore e pokerit që lejon lojtarët të depozitojnë në sistemin e pagesave МИР

Gjetja e një metode të besueshme dhe të përshtatshme për transaksionet e llogarisë po bëhet gjithnjë e më sfiduese për lojtarët e pokerit. Megjithatë, shumë dhoma të njohura pokeri janë përshtatur duke mbështetur një sërë sistemesh pagese, duke përfshirë kartën МИР .

Sistemi i pagesave МИР

Sistemi i pagesave МИР është një rrjet i operuar nga Rusia që konkurron me Visa dhe Mastercard. Karta МИР pranohet edhe në disa vende të tjera, duke përfshirë Abkhazinë, Osetinë e Jugut, Armenia, Kirgistanin, Vietnamin, Kazakistanin, Bjellorusinë, Turqinë dhe Uzbekistanin.

Sfidat me Kartat МИР

Pavarësisht përdorimit të gjerë të tij, përdoruesit mund të hasin probleme shërbimi. Për shembull, kartat МИР nuk pranohen për pagesa në dyqanet e huaja online si eBay.

Në fushën e pokerit, kartat МИР janë të zbatueshme për transaksione financiare në dhoma të caktuara që kanë lundruar kufizimet e vendosura nga bankat ruse. Më poshtë është një udhëzues se si të përdorni sistemin e pagesave МИР për transaksionet e lidhura me pokerin.

Marrja dhe financimi i një karte МИР

Për të marrë një kartë МИР , duhet t'i drejtoheni pothuajse çdo banke të madhe dhe të zgjidhni një plan tarifor të përshtatshëm. Më pas plotësohet një aplikim, qoftë online ose në një degë banke. Kartat me lëshim të menjëhershëm ofrohen menjëherë, ndërsa kartat e personalizuara dorëzohen pas disa ditësh.

Përveç kësaj, klientët mund të lidhin karta të shumta në një llogari të vetme, duke përfshirë kartën МИР .

Financimi i një karte МИР mund të realizohet përmes metodave të ndryshme:

 • Banka personale në internet (siç është Sberbank Online ).
 • Transferimi i fondeve nga kartela e një banke tjetër (duke marrë parasysh tarifat e transfertave).
 • Përdorimi i terminaleve të parave të gatshme.
 • Fondet zakonisht reflektohen brenda 24 orëve pas transferimit, shpesh më shpejt. Është e rëndësishme të theksohet se sistemi i pagesave МИР nuk mund të përdoret ndërkombëtarisht, përveç vendeve të përmendura më parë, pasi nuk është i lidhur me rrjetin ndërkombëtar të pagesave.

Depozitimi në një dhomë pokeri me një kartë МИР

Sistemi i pagesave МИР mbetet një opsion praktik për transaksione në dhoma të zgjedhura pokeri. Për shkak të refuzimit të shumicës së bankave ruse për t'u angazhuar në dhomat e pokerit, vetëm disa kanë ruajtur aftësinë për të pranuar karta МИР për lojëra pokeri. Klienti i pokerit nuk duhet të shfaqë kazino ose baste sportive dhe vetë loja me letra duhet të jetë në përputhje me ligjet ruse.

Për qartësi, le të përdorim Jackpoker si një shembull për të ilustruar procesin e depozitimit me një kartë МИР :

 • Hyni në klientin dhe lundroni në seksionin "Arkëtari" në hollin e dhomës.
 • Zgjidhni “ МИР ” nga lista e sistemeve të pagesave.
 • Futni shumën e dëshiruar të depozitës, duke pasur parasysh kufijtë minimalë dhe maksimalë, të cilët zakonisht variojnë nga 5-10 dollarë dhe deri në 5,000 dollarë në ditë, respektivisht.
 • Konfirmoni transaksionin dhe prisni përpunimin.
 • Pasi të keni përfunduar, jeni gati të shijoni përvojën tuaj në poker.
 • Tërheqja nga një dhomë pokeri në një kartë МИР
 • Proceset e tërheqjes në dhomat e pokerit mund të jenë komplekse, shpesh duke kërkuar verifikim. Kjo mund të përfshijë fotografimin e kartës nga të dyja anët me numra të ndjeshëm të errësuar ose marrjen e një fotografie personale me kartën e dukshme.

Jini të përgatitur që transaksionet e tërheqjes të duhen disa ditë për t'u përpunuar dhe mund të aplikohet një tarifë komisioni prej rreth 2%.

Tërheqjet e kartës МИР

Hapat e tërheqjes janë të ngjashme me depozitimin:

 • Vizitoni seksionin "Arkëtari" dhe zgjidhni skedën "Tërheqja".
 • Futni shumën e tërheqjes dhe zgjidhni sistemin e pagesave МИР .
 • Konfirmoni transaksionin dhe prisni që dhoma e pokerit të përpunojë të dhënat.
 • Mbani mend këto pika të rëndësishme:

Tërheqjet zakonisht mund të bëhen jo më shpejt se një ditë pas depozitimit.

Disa dhoma lejojnë tërheqje vetëm në kartat e përdorura më parë për depozita. Opsionet e tërheqjes mund të ndryshojnë sipas vendit.

Duke ndjekur këto udhëzime, lojtarët rusë të pokerit mund të menaxhojnë në mënyrë efektive fondet e tyre duke përdorur kartat e tyre МИР , duke siguruar një përvojë të qetë dhe të pajtueshme të pokerit në internet.